Välj en sida

Trädfällare Borgholm

Kronans Trädfällning AB

Trädfällning med kranbil

Varmt välkomna till Kronans Trädfällning AB! Våra trädfällare arbetar omfattande med trädfällning, både med traditionell och avancerad trädfällning, i bland annat Borgholm med omnejd. Företaget innehar en kranbil, tack vare den kan vi även fälla träd som inte går att fälla på traditionellt sätt. Det kan handla om träd som står precis intill en byggnad eller andra anledningar till att det blir svårt och farligt att fälla hela trädet på en gång.

Kranbilen vi använder oss av är utrustad men en gripklo samt en såg, därmed kan vi kapa trädet bit för bit. Gripen tar då tag i de avsågade bitarna och för dem säkert ner till marken. Kranen som används styrs genom en radiostyrd fjärrkontroll av trädfällaren på marken. Därför behöver vi som trädfällare varken klättra eller använda skylift för att fälla trädet. En stor fördel som medföljer när man använder kranbil till trädfällning är att man får en lång räckvidd. I de flesta fall kan därmed kranbilen stå på vägen utanför tomten för att på så sätt undvika eventuella skador på gräsmatta och resterande trädgård.

Vi har inget fast pris för vår trädfällning, det beror på hur arbetet ser ut. För att få ett prisförslag på ert kommande uppdrag rekommenderar vi därmed att ni kontaktar oss. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök, där vi kan titta på trädet/träden som ska fällas samt dess omgivningen. Efter det kan vi ge en offert med pris för uppdraget.

Trädfällare Borgholm

Trädfällning

Kronans Trädfällning AB är ett företag som är aktivt inom trädfällning. Vi arbetar framför allt med sektionsfällning med kranbil. På så sätt kan våra trädfällare fälla träd i känsliga miljöer.

Upptagningsområde

Vår utgångspunkt ligger i Mörbylånga men vi har ett stort upptagningsområde. Vi arbetar på hela Öland, bland annat Borgholm, och även stor del av den östra delen av fastlandet.

Små & stora uppdrag

Tack vare kunskap och erfarenhet kan vi åta oss både små och stora uppdrag. Eftersom vi arbetar med kranbil till vår trädfällning kan vi smidigt fälla träd oberoende på hur de är belägna.